Even voorstellen

Even voorstellen

Over mij

Bent u op zoek naar iemand die uw organisatie kan helpen bij het optimaliseren van financiële en administratieve processen?

Ik ben een enthousiaste, betrokken registeraccountant met een nuchtere en pragmatische kijk op zaken. Ik ben gericht op het realiseren van de doelstellingen van de organisatie, waarbij ik graag samenwerk met de medewerkers van de organisatie om deze te realiseren. Daarbij houd ik van duidelijkheid en een open communicatie. Bij voorkeur lieer ik me aan organisaties die een maatschappelijk belang vertegenwoordigen.

Met mijn gedegen vakkennis, ruime ervaring en pragmatische insteek kom ik snel tot de kern van een vraagstuk.

Mijn werkwijze

Uw vraagstelling staat centraal en wordt door mij op pragmatische wijze benaderd. Of uw vraag nu gericht is op het optimaliseren van financiële en administratieve processen, op het verbeteren van informatiestromen dan wel (management-)rapportages; de oplossing is altijd afgestemd op uw specifieke situatie. Dat doe ik niet alleen, maar altijd in samenwerking met de medewerkers binnen uw organisatie, zodat deze altijd gedragen en geborgd wordt binnen uw organisatie.

Mijn transparante werkwijze verschaft u inzicht in complexe materie; goed en betrouwbaar inzicht in de prestaties van uw organisatie is onmisbaar.